15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma

06.10.2016 4452

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Demokratikleşme Mücadelemiz ve 15 Temmuz" adlı panelimizi Hacı Süleymen Çakır Kız Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirdik.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necmi ÖZEN  ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı panelin moderatörlüğünü Osmangazi Üniversitesi öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Hilmi DEMİRAL yaptı.

Öğrencilerimiz paneldeki sunumlarında Demokrasi bağlamında darbeleri darbe girişimlerini ve özellikle 15 Temmuz darbe girişimini ele aldılar. Öğrencilerinin canlı müziği eşliğinde  "otuz kuş" şiiri okundu.

Öğrencilerimizin 15 temmuz şehitlerinin manevi huzurlarına çiçek bıraktığı programımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necmi ÖZEN´in kısa konuşmaları ve şehitlerimiz için fatiha okunması ile sona erdi.