eSafety Label Hakkında Herşey

12.05.2021 559

İngilizce Öğretmenimiz Deniz TÜRKMEN rehberliğinde okulumuz Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi "Awareness Beats Cyberbullying" ( farkındalık siber zorbalığı yener ) isimli Polonya'dan 1, Türkiye'den 8 ortaklı toplamda 2 ülke, 9 okul, 9 öğretmen ve 70 öğrencili etwinning projesinde öğretmen & öğrenci eğitimlerinin beşincisi gerçekleştirildi.

Proje ortaklarımızın da hazır bulunduğu, eSafety Label Türkiye Moderatörü Sayın Burhan SEL'in konuşmacı olarak katıldığı "eSafety Label Hakkında Herşey" konulu webinar'da "etwinning okulu nedir?, esafety nedir?, güvenlik etiketi basamakları, esafety label portalı ve sistemine kayıt ve okulların yapması gerekenler" hakkında aydınlatıcı bilgilere yer verildi.

Proje ortaklarımıza ve dolayısyla öğrencilerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz webinarda başta Sayın Burhan SEL olmak üzere bu eğitimin bize ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

14-05-202114-05-202114-05-2021