eTwinning Projelerimiz

29.06.2019 635

eTwinning Projeleri III

4X4 Cultural Values (4X4 Kültürel Değerlerimiz ) projemize 9E sınıfından 8 öğrenci ve Italyan ortağımızla katıldık. Amacımız kendi ülkemizin 4 tarihi kişisini,4 tarihi yerini, 4 yemeğini ve 4 turistik yerini tanıtmak ve ortağımızin kendi kültürel değerlerini öğrenmekti. Proje sayesinde hem İngilizce dil hakimiyetimizi geliştirdik hem de kendi değerlerimizin daha çok farkına vardık. Ortak okulumuzdan arkadaşlar edinerek onların değerlerini tanıma fırsatı bulduk.

eTwinning Projeleri IV

Bu projemiz "Images From All Over the World" (Dünyadan kareler ) Projeye hazırlık sınıfından 10 öğrenci katıldı.  Yedi ortağımızla beraber her ayın belirli konusu ile ilgili fotoğraf çekimi ve paylaşımı  yaptık. Bu projede hem eğlenceli vakit geçirdik hem de bir çok ülkeden arkadaşlar edindik. Aynı zamanda web 2 araçlarını etkin kullanmayı öğrendik. Fotoğraflarımizdan oluşan eTwinning panosunu okulumuzda sergiledik.

29-06-2019