Demet EKER ile  Oku-yorum Yazı-yorum Projesi - Mor Mürekkep

Demet EKER ile Oku-yorum Yazı-yorum Projesi - Mor Mürekkep

14.04.2023 102

Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzün Sosyal Bilimler Liseleri arasında düzenlediği Oku-yorum Yazı-yorum projesi kapsamında, proje kitaplarından beşincisi olan Nazan Bekiroğlu'nun Mor Mürekkep adlı eseri için proje danışman öğretmenimiz Gaye Teke ve projeye dahil olan öğrencilerimiz uzun yıllar boyunca okulumuzda da öğretmenlik yapmış yazar Demet Eker ile buluştu.

Denemelerin genel özellikleri ve önemli deneme yazarlarının konuşulması ile başlayan atölye çalışmamızda Nazan Bekiroğlu'nun eserinde kullandığı dilden, işlediği temalara ve kullandığı tekniklere kadar birçok hususta denemeleri değerlendiren öğrencilerimiz atölye çalışması sonunda kendi renklerini belirleyip o renk ile ilgili bir deneme yazma süreci gerçekleştirdiler.

14-04-202314-04-202314-04-202314-04-2023