Hazırlık Sınıfları Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı Başvuru ve Sınav Tarihleri

Başvurular, 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında okulumuza dilekçe ile yapılacaktır. Sınav İngilizce (yazılı - sözlü uygulama) ve Türk Dili ve Edebiyatı derslerinden yapılacaktır. Sınav (normal süreçte) 10 Eylül 2020 perşembe günü saat 10.00'da yapılacağından öğrencilerimizin sabah 09.30'da okulumuzda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Not: Okula girişte ve okulda sosyal covid-19 tedbirleri uygulanacağından öğrencilerimizin maskeli gelmesi gerekmektedir. Sınav günü  öğrenci velileri bina içerisine alınmayacaktır.

27.08.2020 1054

CEMAL MÜMTAZ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

Okulunuz Hazırlık Sınıfına kayıt yaptıran ..................................................... T.C kimlik numaralı ..........................................................................'nın velisiyim. Kızımın/Oğlumun okulunuzda açılacak olan Hazırlık Sınıfları Muafiyet Sınavına (Türk Dili ve Edebiyatı – İngilizce) katılmasını istiyorum.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.   ..../..../2020

Adres  :                                                                                                            İmza

İsim Soyisim

T.C  Kimlik No. :