"Korona Günlerinde Şehrimizde Sanal Tur" İsimli Projemizi Sonlandırdık

01.07.2021 469

Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi, Ankara Özkent Akbilek Fen Lisesi, Liceo Linguistico Terenzieo Mamianni PESARO – ITALYA, Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi, Rize TOBB Fen Lisesi, Çorlu İMKB Lisesi ve Okulumuz 'un ortak olarak yürüttüğü ''Korana Günlerinde Şehrimizde Sanal Tur'' (VIRTUELLE TOUR IN UNSERER STADT IN CORANA TAGEN) projemizi sonuçlandırdık.

Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde hem eğlenmeyi hem de kendi şehrimiz hakkında bilmediklerimizi öğrenmeyi,  amaçladık.

Yaşadığımız şehri tanıtmak, ortak olduğumuz okulların bulunduğu şehirleri tanımak,  eğlenceli ve öğreticiydi. Yeni arkadaşlıklar kurduk. Projemizin en güzel yönü bunları yaparken ikinci Yabancı dilimiz Almancayı kullanmak, bu bilgileri Almanca olarak yazmak ve konuşmak Almancamızın gelişmesine katkı sağladı.

Projemiz,  şehrimizin tarihini, kültürünü, turistlik yerlerini, gastronomisini araştırırken,   teknolojiyi kullanarak kişisel gelişimimize olanak sağladı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

01-07-202101-07-2021